Sun Siyam Olhuveli Beach Resort

Areál Areál Areál Areál Pláž Bazén Pláž Bazén Lobby a recepcia Areál Prestige Jacuzzi Water Villa Jacuzzi Water Villa Prestige Water Suita Prestige Water Suita Grand Water Villa s bazénom Grand Water Villa Grand Water Villa Grand Beach Suita s bazénom Grand Beach Suita s bazénom Grand Beach Suita s bazénom Grand Beach Suita s bazénom Grand Beach Villa s bazénom Grand Beach Villa s bazénom Grand Beach Villa Grand Beach Villa Deluxe Izba Sunrise Bar Reštaurácia Lagoon Lagoon Bar Dream Bar Island Pizza Maghrib Grill Dhoni Bar Bar pri bazéne Relax na slnečnej terase Wellness Detské ihrisko Vodné športy Vodné športy Fitness
Destinácia: Maldivy, Atol Káfu, Južný Malé Atol !
Kód zájazdu: 1336818
Cena od: 2 179 €
Príplatky od: 399 €
Pobytové zájazdy
Potápanie
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

04.11.2024 9 dní 2 189 € +399 € odlet: Viedeň letecká
11.11.2024 9 dní 2 179 € +399 € odlet: Viedeň letecká
18.11.2024 9 dní 2 179 € +399 € odlet: Viedeň letecká
25.11.2024 9 dní 2 179 € +399 € odlet: Viedeň letecká
02.12.2024 9 dní 2 179 € +399 € odlet: Viedeň letecká

Sun Siyam Olhuveli Beach Resort

TV nákupná pasáž chladnička,minibar kozmetický salón salón krásy kaderníctvo jacuzzi, vírivka kitesurfing bedminton kajak, kanoe vodné bicykle potápačské centrum, lekcie potápania windsurfing, surf šnorchlovanie biliard masáž futbal volejbal sauna wellness, spa stolný tenis tenis vodné športy na pláži piesočnatá pláž fitness centrum trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od letiska: 39 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Popis:
exotický plážový rezort Olhuveli Beach & Spa Maldives sa nachádza 130 km od hlavného mesta Malé. Hotel pozostáva z uvítacieho pavilónu, hlavnej budovy, pavilónov s reštauráciami a skupiny privátnych víl a domčekov nad vodou a na pláži. Transfer rýchlo-člnom z medzinárodného letiska v meste Malé trvá približne 45 minút.

Vybavenie:
k vybaveniu patrí 24-hodinová recepcia, služba Concierge, obchod so suvenírmi, centrum vodných športov, certifikované potápačské centrum, prístavisko, moderné fitness, dobre vybavené wellness s ponukou masáží a niekoľko športovísk vrátane futbalu, bedmintonu a tenisových kurtov s nočným osvetlením. Hostia majú k dispozícii hlavný bazén na úrovni mora a vedľajší bazén, ktorý je obkolesený palmami a exotickou vegetáciou. Pripojenie na internet je hosťom hotela k dispozícii cez Wi-Fi zdarma.

Pláž:
priamo pri hoteli je biela pláž, koralový útes je vzdialený približne 100 m. Pláž obklopená bujnou tropickou vegetáciou je vhodná na šnorchlovanie.

Zábava a šport:
plážový volejbal, badminton, stolný tenis, biliard, kanoe, fitnes centrum. Za poplatok sú k dispozícii aj ďalšie možnosti športových aktivít ako rybolov na otvorenom mori, vodné bicykle a motorizované vodné športy na pláži, PADI v „Sun Diving“ – jednej z najlepších potápačských základní, windsurfing, kitesurfing a jachting. Spa centrum „Sun Spa“ ponúka bohatú paletu wellness procedúr, bazény s hydroterapiou, parné kúpele, saunu a vírivku. Tiež sú tu dostupné služby kaderníckeho a kozmetického salóna. Spa využíva ajurvédske metódy, tradičné ázijské metódy, ale aj západné postupy. Spa centrum je za poplatok.

Stravovanie:
all inclusive, v hoteli Olhuveli Beach & Spa Maldives nájdete nasledujúce reštaurácie: Sunset Restaurant: jedna z najväčších reštaurácií nad vodou na Maldivách, bufetové stoly počas raňajok a večere; Lagoon Restaurant: plážová reštaurácia; The Four Spices: a la carte reštaurácia nad vodou,  jedlá ázijskej kuchyne; Island Pizza: reštaurácia pri bazéne; The Plankton Grill: čerstvé ryby a morské plody; Dhoni Bar: elegantná lounge s výhľadom na Indický oceán; Lagoon Bar: najlepšie miesto pre večernú zábavu; Sunrise Bar: bar v blízkosti hlavného bazéna.

Vybavenie izieb:
základný typ izby Deluxe Room: Komfortne a útulne zariadené izby v domčekoch na pláži sa nachádzajú na prízemí (majú terasu) alebo na poschodí s balkónom a výhľadom na more. K vybaveniu patrí klimatizácia, LCD TV, DVD/CD prehrávač, minibar, trezor, telefón a set na prípravu čaju/kávy. V kúpeľni nájdete vaňu, sprchový kút, bidet, fén na vlasy, župany, papuče a toaletné potreby. Ďalšie typy izieb: Grand Beach Villa, Deluxe Water Villa, Jacuzzi Water Villa, Grand Beach Suite/Villa with Pool a rôzne typy Water Villas.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »