Zlatá cesta Japonskom a relax na ostrove Bali

Tori brána na ostrove Mijadžima. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO /uploads/martin-simko-hirosimsky-hrad-premietko.jpg Sol Beach House na Bali je veľmi príjemný all inclusive hotel, ktorý znesie tie najprísnejšie kritér V cene ubytovania máte stravovanie blue all inclusive / all inclusive, ktoré zahŕňa miestne alkoholi Hotel je z letiska vzdialený len necelých 35 minút jazdy autom a leží na krásnej pláži Tanjung Benoa Okolie hotela je nádhernou tropickou záhradou a k dispozícii okrem mora a pláže sú aj dva bazény. Izby sú štandardne vybavené klimatizáciou, trezorom, kúpeľňou, minibarom, fénom. Ideálna kombinácia hlbokého poznania a relaxu na ostrove bohov, na Bali. 
foto?: Jozef HARVÁNEK — BU Čierny lávový bazalt v kontraste so sýtozelenou trávou nájdete aj na lokálnych golfových ihriskách. Nekonečné pláže na Bali, na ktorých si budete vychutnávať služby all inclusive. Nechajte sa rozmaznávať na ostrove bohov.
foto?: Ľuboš FELLNER — BUBO Načerpajte energiu.
foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Zaslúžený oddych na čarovnom Bali. Kuta beach.
foto?: archív BUBO Lotos je tradičnou kvetinou aj chrámovou obetinou.
foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Vitajte v krajine inej než všetky ostatné. 
foto: Eva Andrejcová - BUBO Do Japonska sme prvé zájazdy otvorili v roku 2004 a od vtedy sem chodíme pravidelne. Každoročne sme Japonsko sa považuje za jednu z najkvalitnejších kuchýň sveta, kladie sa tu veľký dôraz na kvalitu a Krotké srnky sú poslami šintoistických bohov kami. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO V tokijskom metre, kde sa telefón prepína na tichý režim, číta manga a spí. Už jediná jazda je zážit Japonská socha slobody a Dúhový most z ostrova Odaiba. foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Iná kultúra, iné zvyky. Naučíme sa, čo treba spraviť pred vstupom do svätyni a chrámov. foto: Eva An Štvrť Asakusa dýcha atmosférou starého Tokia.
foto: Eva Andrejcová - BUBO 634 metrový Tokijský nebeský strom je najvyššou štruktúrou v Japonsku. foto: Eva Andrejcová - BUBO Sushi, kobe stejky aj vynikajúci streetfood - to je japonská gastronómia. foto: Eva Andrejcová - BUB Chvíľu ako v New Yorku, chvíľu ako v Paríži. foto: Martin Ferenčík - BUBO Ak ste si vybrali hotel z edície Najlepšie hotely sveta Ritz Carlton Tokyo  tak sa určite zastavíte Na najväčšom rybom trhu sveta. Výber ako nikde inde. My sa poprechádzame po jeho vonkajšej časti a o Sushi naše každodenné. Tu ho budú mať radi aj tí čo inak ryby neznášajú. Poznáme najlepšie miesta a Japonsko je krajina vychádzajúceho slnka. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Najstarší budhistický chrám Sensoji v Tokiu. foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Neviete po japonsky? Nebojte sa, pri takomto štýle menu hladní neostanete. Vierohodné a detailné mak Zažite s BUBO pravú japonskú onsen-mániu.
foto: ĽUBOŠ FELLNER - BUBO BUBO na tréningu sumo. 
foto: Ľuboš FELLNER — BUBO Vodopád Kegon, krásny v každom ročnom období. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Plavba loďou po vulkanickom jazere Ashi. Ukáže sa nám aj bájna Fudži? foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Sopečné údolie Owakudani. Čierne vajíčko uvarené v sírnych prameňoch vám pridá sedem rokov života. f Výhľad na svätú horu, ktorá sa rada schováva v oblaku. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Veľký bronzový Budha v Kamakure. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Yomeimon je najkrajšou bránou v celom Japonsku. Nikkó vás očarí. foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Známy reliéf troch opíc. foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Presúvať sa budeme aj megarýchlym šinkansenom. foto?: Zuzana Hábeková - BUBO Atómový dóm a park mieru ako spomienka na smutnú históriu Hirošimy. foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Pred Hirošimským hradom. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Ochutnáte tradičnú slanú palacinku okonomiyaki? Vieme, kde ju pripravia rovno pred vami. foto?: Mart Trajektom sa preplavíme na kedysi svätý ostrov Mijadžima, kde strávime pokojný deň v chrámoch a svät V budhistickom chráme Daisho-in. foto?: Zuzana HÁBEKOVÁ — BUBO Krajina samurajov. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Prekrásne Kjóto. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Bohyňa milosrdenstva Kannon stráži Kjóto. foto: Eva Andrejcová - BUBO Umelecká lukostreľba Kjúdó je v Japonsku veľmi populárna.
foto: ĽUBOŠ FELLNER - BUBO Japonsko je brána do iného sveta. Svätyňa Fushimi Inari. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Šumenie bambusového lesa vo vetre je pre Japoncov jedným z najkrajších zvukov na svete. foto?: Marti Zenbudhistický chrám Kinkaku-ji. foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Stretnutie v bambusovom lese Arashiyama. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Impozantný Kiyomizu-dera v Kjóte. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Ak budete mať chuť, mesto si môžete pozrieť aj z Kjótskej veže. foto: Eva Andrejcová - BUBO Svätyňa Kasuga Taisha plná lampiónov a krotkých srniek. foto?: Martin FERENČÍK — BUBO Viete, aké parametre musí spĺňať Kobe steak? Ugrilujte si ho sami a lahodné hovädzie vám bude chutiť Ulicu ako Dotonbori v Osake nenájdete nikde inde. foto?: Zuzana HÁBEKOVÁ — BUBO Tradičná pachinko herňa. foto?: Martin ŠIMKO — BUBO Spolupracujeme s miestnymi sprievodcami, aby sme vám Japonsko priblížili ako nik iný. foto?: Martin
Destinácia: Japonsko, Honšu
Kód zájazdu: 1333955
Cena od: 8 010 €
Príplatky od: 1 222 €
Doprava: letecká
Termín: 08.05.2024 19/18 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83440266

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Pobytovo-poznávacie
Tokio Typ ubytovania:
Japonsko, Honšu, Tokio
Hirošima
Japonsko, Honšu, Hirošima
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »