Kuba - Havana, Varadero 9 dní

Havana je pod patronátom UNESCO. Vďaka tomu je mnoho budov zrekonštruovaných a všetko vyzerá, že fun /uploads/covery_2019/shutterstock_kuba_varadero_120100012-1-.jpg Vítajte na Kube! S BUBO Vás čakajú jedinečné zážitky v Havane a v údolí Vinales. Tento zájazd je naj Odhaľte s nami pravú tvár Kuby, ale aj moderné siete hotelov, ktoré sem pomaly prenikajú ako elitný Odlet a prílet do Havany ešte v ten istý deň! Prvé mojito a aklimatizácia. Zajtra nás čaká intenzívn Relaxovať pri mori budete až v druhej časti zájazdu. Toto je dokonalé spojenie krátkeho spoznávania Havanu spoznáme dôkladne. Pozrieme si hlavné ulice, námestia, navštívime aj Múzeum rumu a pozrieme s Budeme si rozprávať aj o rume. Foto: Natália Kapinová - BUBO Americké veteráni stále jazdia po Havane. Inak sa ani nedá. Po toľkých rokoch ich nonstop opravujú, S BUBO je jazda na legendárnych veteránoch samozrejmosťou. Váš sprievodca Vám aj tento zážitok rád s Na veteránoch sa budete môcť povoziť po Havane, vid doplnkové služby. Foto: Natália Kapinová - BUBO Počas cesty sa možno zaľúbite do nejednej Kubánky. Dámy držte si svojich pánov. Kubánci vedia tancovať salsu ako nikto iný. Ktorú smú poprosiť? foto: Katarína Líšková - BUBO Prvé informácie z témy Kubánska revolúcia. Čo má s tým všetkým Argentína spoločné? Kto bol Che Gueva Na prehliadke Havany sa nedá obísť ani Capitolio. Dominanta hlavného mesta.
foto: archív BUBO Počas prehliadky Havany sa dozvieme, kto bol José Martí a aký bol jeho prínos pre Kubu, čo sa hrá v Úsmev a cigary. Viete, že ste na Kube. Vedeli ste, že tieto dámy majú na svoju prácu živnosť? 
foto: Legendárny Malecon. Táto promenáda je úplne iná, než by ste čakali. Žiadne lavičky a pekný park. Kub V Havane si vysvetlíme všetky podstatné miestne drinky. Ako a z čoho sa vyrábajú? BUBO klienti už ve Mojito, Daiquiri, Papa Daiquiri...Dozviete sa, že pripraviť ich správne je skutočne veľké umenie a m Tropicana je svetoznámym kabaretom s výberom tých najlepších tanečníkov.
foto: Ľubor Kučera - BUBO Návšteva Tropicany je jeden zo zážitkov, ktorý pre Vás Váš BUBO sprievodca rád zabezpečí. foto: Ľubo Hudba patrí ku Kube. foto: Ľubor Kučera - BUBO A ku Kube a hudbe patrí tanec a ten je tu naj sexi! foto: Ľubor Kučera - BUBO Charizmatické slečny predvedú ako sa žije v kubánskom rytme. foto: Ľubor Kučera - BUBO Naši ochotní sprievodcovia sú pripravení sprostredkovať Vám zážitky, ktoré iní nemajú šancu nájsť! I Aj nefajčiar rád zapózuje. Foto: Natália Kapinová - BUBO Na úvod si vysvetlíme pestovanie tabaku. Ide ešte o tradičný spôsob. Ťažkú manuálnu prácu. foto: Ľub Pozrieme sa ako prebieha sušenie tabaku. foto: Ľubor Kučera - BUBO Piňar del Rio, známa najlepším tabakom na svete. foto: Ľubor Kučera - BUBO S naším kamarátom pred sušiarňou tabaku. foto: Ľubor Kučera - BUBO Navštívime dom roľníka a pochopíme zložitý postup pri pestovaní a zbere tabakových listov. foto: Ľub Pravým kubánskym cigarám neodoláte. 
foto: archív BUBO Videli ste už pomaľované kopce vývojom ľudstva? Kto toto už len dal spraviť? Fidel to dovolil? foto: Vychutnáme si takýto nádherný pohľad na Kubu. Čakali by ste niečo takéto? Nádhera Vinales.  foto: Ľu Obohatení o nové zážitky smerujeme naspäť do Havany. Poznávacia časť sa chýli k svojmu koncu. foto: A keď už sme odborníci na salsu všetci, odtancujeme na kubánskej vlne na Varadero do hotela podľa vl Vo Varadere je možné hranie golfu. Foto: BUBO archív Príchod do rezortu Paradisus. Sú dva, jeden pre rodiny s deťmi a jeden pre dospelých. Foto: Kristína A potom už len oddych a relax v all inclusive hoteli podľa Vášho výberu. Vyberiete si elitný hotel z BUBO dopraví na Varadero ročne stovky klientov. Radi Vám poradíme ohľadom výberu toho správneho rezo Ležérnosť zamestnancov neovplyvníte, ale kvalita oddychu, ubytovania a stravy je na dobrej úrovni. N Celý deň na pláži dá zabrať. foto: Nikola Deckous - BUBO Tento zájazd je vhodný pre BUBO klientov, ktorý majú radi pláže s trochou poznania.
foto: BUBO archí Tomu sa povie dokonalý oddych. Pozor na vlny a užívajte s mierou. Relax vo Varadere. Fotka je z doplatkového rezortu Paradisus. Foto: Kristína Wenhardtová - BUBO Aj keď Kuba nie je TOP gastro destinácia, all inclusive rezorty sú miesta, kde jedlo ešte nájdeme. F Aktívne trávenie voľného času. Foto: Kristína Wenhardtová - BUBO Oddychujte na pláži alebo pri bazéne elitného hotela Paradisus Princesa ako králi. 
foto: Paradisus All inclusive v odporúčanom elitnom Paradisus Princesa funguje bez problémov a budete nadšený. foto: Pláž pred elitným hotelom Paradisus Princesa. Neplávame s alkoholom v krvi. foto: Paradisus Princesa Tyrkysová Kuba. Dostala sa Vám pod kožu? My jej áno. Kam pôjdeme ďalej?
foto: archív BUBO.
Destinácia: Kuba
Kód zájazdu: 1333937
Cena od: 2 675 €
Príplatky od: 584 €
Doprava: letecká
Termín: 19.07.2024 9/8 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83440120

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Havana Typ ubytovania:
Kuba, Havana
Varadero
Kuba, Matanzas, Varadero
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,09 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,63 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »