NHL: Dvojzápas so Šimonom Nemcom v New Yorku (marec)

Destinácia: USA, New York
Kód zájazdu: 1332916
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Športové podujatia

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

ZAUJÍMAVOSŤ: Šimona Nemca si NJ Devils vybrali v drafte z 3. miesta v lete 2022, kedy sa do NHL ako jednotka draftu sťahoval aj Slafkovský. Nemec sa v prvej sezóne rozohrával na farme a na debut v NHL si počkal viac ako rok. Túto sezónu sa ale nádejný reprezentant prebojoval do 1. formácie a podáva kvalitné výkony. Počas tohto zájazdu sa v New Yorku predstaví aj Lionel Messi s Interom Miami. PREČO NAVŠTÍVIŤ: The Big Apple je vždy trefou do čierneho. Obzvlášt to platí v prípade, keď si môžete užiť dva zápasy najlepšej hokejovej ligy sveta na prestížnych štadiónoch naprieč New Yorkom. VHODNÉ PRE: fanúšikov NHL, fanúšikov neštandardných športových zážitkov, ako dovolenka v New Yorku.


PROGRAM ZÁJAZDU:
CESTA DO NEW YORKU (STREDA, 20.3.)

Po prílete do New Yorku neodporúčame ísť spať, ale objavovať mesto, ktoré nikdy nespí. Voľné popoludnie v jednom z najrušnejších miest sveta ponúka nekonečno príležitostí.
Ak máte radi históriu, môžete sa vybrať do múzeí ako napríklad Metropolitan Museum of Art alebo Museum of Modern Art (MoMA). Ak chcete obdivovať panorámu mesta, navštívte Empire State Building alebo  vyhliadku v Rockefeller Center. Večer je ideálny na zoznámenie sa s americkou kultúrou v podobe hotdogu v Nathan’s Famous. Tým doprajete aj svojím chuťovým pohárikom informáciu, že sa nachádzate mimo zóny bryndzových halušiek.


NEW YORK NA TANIERI (ŠTVRTOK, 21. 3.)

New York je mesto, ktoré oslavuje rozmanitosť a to sa prejavuje aj v jeho jedle. Prvou neodolateľnou pochúťkou je bagel. Naozaj ikonická žemľa. Bagel sa predáva v mnohých miestnych pekárňach a stánkoch. To vás dostatočne zasýti na cestu loďou k Soche slobody. Obed bez newyorskej pizze nie je obed. Táto pizza sa vyrába z tenkého cesta a má charakteristický okraj, ktorý je mäkký a nafukuje sa pri pečení. Západ slnka si najlepšie vychutnáte z vyhliadky v SUMMIT One Vanderbilt, ktorá sa nachádza na 59. poschodí a ponúka návštevníkom úchvatný výhľad na panorámu mesta vrátane Empire State Building, Central Park a Brooklynského mostu. Do New Yorku ste však nepricestovali, aby ste sledovali západ slnka. Dnes večer na vás čaká zápas New Jersey Devils - Winnipeg Jets.


33 MILIÓNOV EXPONÁTOV NA PLOCHE TRINÁSTICH FUTBALOVÝCH IHRÍSK (PIATOK, 22. 3.)

Už ste New York ochutnali a videli jeho krásu z vtáčej perspektívy. Dnešný deň je ideálny na to, aby ste išli do hĺbky. Ideálne to bude American Museum of Natural History. Ide o jedno z najväčších a najprestížnejších múzeí prírodných vied na svete. Nachádza sa na Upper West Side v New Yorku a má rozlohu vyše 93000 metrov štvorcových. Pre predstavu to je rozloha trinástich futbalových ihrísk. Nudiť sa určite nebudete a zistíte zaujímavé fakty o evolúcií človeka, vyhynutí dinosaurov či kolobehu vody v prírode. Hovorí sa, že čas tam plynie rýchlejšie.


Z VÝŠKY VYZERÁ VŠETKO INAK (SOBOTA, 23. 3.)

Je to zážitok na celý život. Počas 15 minút sa vo vrtuľníku preletíte nad tým najzaujímavejším z Manhattanu, uvidíte Sochu slobody, Empire State Building, Ellis Island, finančné centrum aj mrakodrapy. Aby vám nič neušlo máte k dispozícií mapu a aj množstvo informácií od pilota.


KRIŽOVATKA SVETA (NEDEĽA, 24. 3.)

Ešte, ale ostáva jedno ikonické miesto  New Yorku. Times Square je najviac rozpoznateľné a najslávnejšie námestie sveta. Denne ním prejde v priemere 330 000 ľudí, pričom počas najvyťaženejších dní sa tento počet približuje k pol miliónu. Večer vás čaká ďalší hokejový zážitok v podobe zápasu New York Islanders - New Jersey Devils.


DOVIDENIA BIG APPLE (PONDELOK, 25. 3.)

Gratulujeme. Zaradili ste sa medzi 1% celosvetovej populácie, ktoré má možnosť navštívi každú sezónu NBA alebo NHL zápas. Ak ste ešte nestihli kúpiť suveníry s logom I ??NY, je najvyšší čas. Lúčime sa s New Yorkom.


VŠADE DOBRE, DOMA NAJLEPŠIE? (UTOROK, 26. 3.)

Prilietate do Viedne a za sebou nechávate päť dní plných zážitkov spoza veľkej mláky. Sme veľmi radi, že všetko prebehlo v poriadku a vidíme sa na ďalších nezabudnuteľných športových podujatiach sveta.

MINIMÁLNA NAPLNENOSŤ PRE OSOBNÚ ÚČASŤ DELEGÁTA NA ZÁJAZDE: 10 OSÔB V OPAČNOM PRÍPADE POSKYTNEME ASISTENCIU NA DIAĽKU

ZÁJAZD OBSAHUJE:
LETENKU vhodné spojenia: Viedeň – New York (s jedným prestupom)
sedenie v lietadle pri sebe v cene
check-in v cene *letiskové transfery radi zabezpečíme na vyžiadanie
UBYTOVANIE Na 5 nocí v overenom 4* hoteli s výhodnou polohou

*vyšší štandard radi zabezpečíme na vyžiadanie
VSTUPENKU NA 2 ZÁPASY štvrtok, 21. 3.: New Jersey Devils - Winnipeg Jets
sobota, 24. 3.: New York Islanders - New Jersey Devils
GARANCIU žiadne dodatočné poplatky – po vyplnení nezáväznej rezervácie vám zašleme aktuálnu ponuku s konečnou cenou
DELEGÁTA New York patrí k najobľúbenejším destináciám našich klientov. O hladký priebeh zájazdu sa starajú skúsení delegáti a športoví nadšenci v jednom
INFOBALÍČEK pred zájazdom vám pripravíme detailné informácie a aktuálne pravidlá pre návštevu štadióna, aby ste si mohli užiť zápas bez starostí

NA VYŽIADANIE CK PRIPRAVÍ:
ESTA (vízová povinnosť na vstup do USA)
Letiskové transfery
Podpalubnú batožiu
Letenky vyššej kategórie
VIP kategóriu vstupeniek
Vstupenky na atrakcie v New Yorku:

Ground Zero (bývalé WTC) s múzeom 9/11
Empire State Building (vstup na 102. poschodie)
Vojenské a Námorné múzeum - lietadlová loď USS Intrepid
Rockefeller Centre s vežou Top of the Rock
One WTC Observatory - 6. najvyššia budova sveta
Plavba k Soche Slobody
Let helikoptérou ponad Manhattan
Vstupenky na ďalšie zápas

NBA: NY Knicks - Brooklyn Nets
MLS: NY Red Bulls - Inter Miami
NHL: NJ Devils - Ottawa Senators

Dátum zápasu:
24.3.2024

Cena obsahuje:
obojsmernú letenku, ubytovanie na 5 nocí v 4* hoteli, vstupenky na 2 zápasy, služby delegáta, infobalíček, garanciu.

New York

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »