To najlepšie z Korutánska

To najlepšie z Korutánska, poznávací zájazd To najlepšie z Korutánska, poznávací zájazd To najlepšie z Korutánska, poznávací zájazd To najlepšie z Korutánska, poznávací zájazd To najlepšie z Korutánska, poznávací zájazd To najlepšie z Korutánska, poznávací zájazd To najlepšie z Korutánska, poznávací zájazd To najlepšie z Korutánska, poznávací zájazd To najlepšie z Korutánska, poznávací zájazd To najlepšie z Korutánska, poznávací zájazd To najlepšie z Korutánska, poznávací zájazd To najlepšie z Korutánska, poznávací zájazd To najlepšie z Korutánska, poznávací zájazd
Destinácia: Rakúsko, Korutánsko, Worthersee !
Kód zájazdu: 1327876
Cena od: 200,75 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Eurovíkendy

Výber termínu

07.09.2024 2 dni First Minute 200,75 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
2-dňový poznávací zájazd

Úvod:
Vojdite do pestrej korutánskej minulosti, ktorá po seba zanechala nádherný hrad Hochosterwitz, či katedrálu Gurk. Nechajte sa celkom pohltiť tunajšou úchvatnou prírodou od krasovej jaskyni Obir, cez vodopád Wildensteiner, až po jedinečnú vyhliadku Pyramidenkögel nad Wörtherským jazerom. A zároveň si užite svet tých najkrajších miniatúr v Minimundus. 

1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách.  Ako prvú navštívime jaskyňu Obir Tropfsteinhöhle. Cestou do Klagenfurtu sa zastavíme pri vodopáde Wildensteiner Wasserfall a pokračujeme na vyhliadku Pyramidenkogel nad Wörtherským jazerom. Jedná sa o najvyššiu drevenú vyhliadkovú vežu na svete. Odchod na ubytovanie.

2. deň:
Po raňajkách návšteva sveta miniatúr Minimundus, kde na nás čaká cesta okolo sveta. Fakultatívne možnosť návštevy najväčšej Zoo plazov v Rakúsku. Presun na hrad Hochosterwitz, prehliadka hradu. Pokračovať budeme ku korutánskej katedrále Gurk, v ktorej si vychutnáme klenotnicu či kryptu. Návrat na Slovensko vo večerných hodinách (okolo 22:00 h)


Ubytovanie:
4* hotel.

Stravovanie:
Raňajky.


Doprava:
Autokar.


Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. 1x ubytovanie s raňajkami v hoteli 3*. Pobytovú taxu. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za miestenku. Vstupy. Cestovné poistenie.




Worthersee

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »