Santorini - najromantickejší ostrov Grécka LETECKY

Destinácia: Grécko, Santorini
Kód zájazdu: 1316248
Cena od: 699 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Pobytovo-poznávacie

Výber termínu

10.06.2024 6 dní First Minute 699 € +0 € odlet: Viedeň letecká
08.07.2024 6 dní First Minute 699 € +0 € odlet: Viedeň letecká
26.08.2024 6 dní First Minute 699 € +0 € odlet: Viedeň letecká
16.09.2024 6 dní First Minute 699 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Najkrajší a najromantickejší ostrov Grécka, azúrové more, malebné biele domčeky, miesto tých najkrajších zákutí, prekrásnych výhľadov, pôvabné uličky, ostrov ako vytrhnutý z tých najromantickejších snov... to je Santorini, jeden z najlukratívnejších ostrovov Grécka. Výhľady z miest ako Oia a Fira Vám zaručene vyrazia dych a dovolíme si tvrdiť, že z tohto zájazdu si prinesiete asi najväčšie množstvo fotografií, pretože je to jednoznačne jeden z najfotogenickejších ostrovov. Každý, kto už Santorini navštívil, tak sa sem chce vrátiť. V prípade, že ste milovníkom zábavy, tak ste tiež na správnom mieste, pretože tu nájdete množstvo gréckych taverien a barov, v ktorých pulzuje život do neskorých večerných hodín. Zaujímavé sú pláže s čiernym jemným pieskom a vieme Vám zaručiť, že tu zažijete jeden z najkrajších západov slnka.

Program :
1.deň:
odlet z Viedne, prílet na Santorini, presun do hotela, ubytovanie, individuálny program v letovisku , ktoré Vám ponúka nielen jednu z najkrajších pláži na ostrove, ale patrí aj k najživším letoviskám na ostrove. Pobrežná promenáda je tu lemovaná obchodíkmi, barmi, reštauráciami.

2.deň:

po raňajkách návšteva nádherného hlavného mesta Fira, kde uvidíte biele domčeky, belostné kostoly s modrými kupolami a uchvátia Vás skutočne úžasné scenérie na more, útesy, zátoky... Nahliadnuť budete môcť aj do pravoslávnej katedrály, ktorá bola znovu postavená po zemetrasení v roku 1956. Počas prechádzky mestečkom môžete ochutnať výborné a typické grécke jedlo v útulných tavernách a určite neodoláte sa zastaviť ani v rôznych originálnych obchodíkoch. V popoludňajších hodinách návštívite najvyššiu horu na ostrove Profitis Ilias ( 566 m), kde sa Vám predostre živá mapa ostrova - výhľad na celý ostrov ako na dlani. Na hore sa nachádza kláštor pochádzajúci z roku 1711. V podvečerných hodinách návrat do letoviska. Individuálny program, možnosť navštíviť nespočetné množstvo barov, reštaurácií, kaviarničiek...

3.deň:
po raňajkách individuálny pobyt pri mori. V popoludňajších hodinách návšteva kúzelného mesta Oia s bielymi pastelovými domčekmi, ktoré odjakživa láka umelcov, pretože je preslávené fantastickými výhľadmi na zapadajúce slnko. Po západe slnka príchod na hotel, individuálny program, možnosť navštíviť večer reštaurácie, bary,..

4.deň:

raňajky a celodenný pobyt pri mori, individuálny program v letovisku, ktoré patrí k jednym najlepšie vybaveným strediskám na ostrove.

5.deň:

raňajky, individuálny program. Vo večerných hodinách transfer na letisko a odlet zo Santorini do Viedne.


6.deň: 
prílet do Viedne v nočných hodinách, približne o 2:30 hod.

Zmena programu vyhradená. Zájazd sa podrobuje letovému poriadku. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
leteckú dopravu Viedeň- Santorini-Viedeň
letiskové a servisné poplatky
služby overeného sprievodcu počas celého zájazdu
1 x príručnú batožinu do 5 kg ( 40 x 25 x 20 cm )
poistenie insolventnosti CK
sprievodca je k dispozícii od transféru mikrobusom z Bratislavy do Viedne
4 x ubytovanie v 3* hoteli
(hotel v pešej dostupnosti pláže)
4 x raňajky

V cene nie je zahrnuté:
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
príplatok za jednolôžkovú izbu 50 € / osoba / noc
príručná batožina do 10 kg ( 55 x 40 x 20 cm) + priority boarding - 45 € / spiatočný let
podpalubná batožina do 20 kg - 110 € ( nepovinné , len v prípade záujmu)
garantované sedenie v lietadle vedľa seba - 20 € / osoba
fakultatívne výlety + transfér (výlet do mesta Oia, výlet do mesta Fira, výlet na najvyššiu horu na ostrove, transfer letisko - hotel - letisko) cca 100 € / osoba ( komplet cena )- platí sa  na mieste pri prílete.
v prípade záujmu možnosť zabezpečiť transfér Bratislava - Viedeň - Bratislava  35 €  / osoba
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »