Thajsko - krajina úsmevov a budhistických chrámov

Destinácia: Thajsko
Kód zájazdu: 1313669
Cena od: 2 919,27 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Exotika

Výber termínu

13.11.2024 10 dní First Minute 2 919,27 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Úvod:
9-dňový letecký zájazd


Program:
1. deň:
Odlet z Viedne do rušnej metropoly Bangkok. Transfer do hotela. Ubytovanie. Presun z hotela na plavbu loďou po rieke Chao Phraya, kde sa podáva večera. Návrat na hotel.

2. deň:
Po raňajkách navšteva Chinatown, Wat Traimit, rybí trh, Kráľovský palác, Wat Pho (ležiaci Budha) a plavba loďou po rieke a jej zákutiach. Obed. Návšteva chrámu Wat Arun. Popoludní návrat do hotela. Odchod do reštaurácie BKK SKY, na večeru, ktorá sa podáva na 78. poschodí. Po večeri návšteva legendárnej ulici Khao San. Neskoro večer návrat do hotela.

3. deň:
Raňajky. Odchod do historického mesta Ayutthaya. Návšteva kláštora Wat Sri Sanphet, ktorý bol kedysi sídlom kráľa Ramathibodiho I. a starobylého Wat Phananchoeng, ktorý exitsoval ešte pred Ayutthayou ako hlavné mesto. Nachádza sa tu 19 metrov vysoká Budhova socha a tiež jeho ikonická socha, ktorého hlava je v koreni stromu a patrí medzi najfotografovanejšie miesta Ayutthayi. Wat Chai Wattanaram zas patrí medzi najkrajšie časti chrámového mesta. Obed v miestnej reštaurácii. Následne presun do mesta Amphawa

4. deň:
Odchod po raňajkách z hotela. Návšteva Damnoen Saduak, kde nás čaká plavba loďou okolo plávajúceho trhu. Transfer do oblasti Kanchanaburi a návšteva úseku železnice, viaduktu a stanice Thamkra Sae Station. Jazda vlakom pozdľž Death Railway a návšteva mesta Kanchanaburi. Návšteva slávneho mostu cez rieku Kwai. Presun do prístavu Phutakien, ubytovanie na vode v River Kwai Jungle Raft.

5. deň:
Návšteva múza Hellfire a presun peši krátkym poučným chodníkom. Obed. Návšteva národneho parku Erawan, známy pre vodopády. Možnosť kúpania. Návrat do hotela River Kwai Jungle Raft.

6. deň:
Návšteva tradičnej horskej dediny Mon, kŕmenie slonov. Následne presun do rezortu Cha-Am. Obed. Popoludní ubytovanie v hoteli a voľný program pri mori.  

7. deň:
Voľný program. Fakultatívne návšteva Hua Hin s okolím.

8. deň:
Presun z hotela na letisko v Bangkoku. Odlet.


Ubytovanie:
3* a 4* hotely

Stravovanie:
raňajky


Doprava:
Letecká z Viedne.

Celková cena zahŕňa:
Leteckú dopravu z Viedne na priamom lete do Bangkoku vrátane letiskových a servisných poplatkov. Transfer BA - letisko - BA. Miestne transfery. 7 x ubytovanie v 3*/4* hoteloch s raňajkami a na lodi s plnou penziou. Vstupy do pamiatok. Sprievodcu CK žijúceho v Thajsku.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Prepitné pre miestnych vodičov a sprievodcov (vyzbiera sprievodca po prílete). Stravu a nápoje nezahrnuté v programe. Fakultatívne aktivity. Cestovné poistenie.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »