Oasis

Oasis Oasis Oasis Oasis Oasis Oasis Oasis Oasis Oasis Oasis Oasis Oasis
Destinácia: Bulharsko, Albena
Kód zájazdu: 1312523
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Oasis

TV bicykle detský kútik detský bazén plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od pláže: 450 m
Úvod:
Hotel Oasis nájdete v samom zelenom srdci Albeny. Je obklopený krásnym parkom a záhradami. Možnosť nákupov v okolí hotela. Na pláž ocenenú  Modrou Vlajkou za čistotu mora a prostredia nájdete len 450 m peši približne 5 minút. Albena je známe svojím krásnym prostredím plným zelene. Určite je plus WiFI v celom letovisku aj na pláži Zdarma a neobvyklá je verejná knižnica na pláži.  Albena bola vyhlásená v roku 2019 za mesto športu, preto v letovisku nájdete množstvo aktivít ako sú tenisové kurty, plážový volejbal, futbalové ihriská, golfové ihriská, jachtring, či si vychutnať jazdu na koni a mnoho ďalších aktivít.

Vybavenie:
Vstupná hala s recepciou, výťah, bar, reštaurácia, , vonkajší bazén a  detský bazén s minerálnou vodou, ktorá je blahodarná na nervový a pohybový systém, pri bazéne ležadlá a slnečníky zadarmo aj na pláži, ( 2 ležadlá a 1 slnečník zdarma na izbu ), detský kútik, wi-fi, vonkajšie fitness, požičovňa bicyklov, trezor na recepcii ( spoplatnený)

Ubytovanie:
Štandardné  2 lôžkové izby s možnosťou prístelky, majú balkón a sú vybavené telefónom,  klimatizáciou, SAD-TV,  kúpeľňou/ WC , s výhľadom na park/bazén.

Stravovanie:
Hotel sa ponúka s ALL INCLUSIVE

Oficiálna kategória:
***

Naše hodnotenie:
Hotel Oasis môžeme odporučiť všetkým vekovým kategóriám, hlavne pre tých, ktorý ocenia blízkosť nákupných možností. Jednoduchší hotel ,ale ponúka kvalitnú stravu, keďže suroviny dovážané do reštaurácie hotela sú priamo z farmy Albena – Eko Agro.Ak si chcete užiť peknú  dovolenku  spojenie oddychu aj športového vyžitia určite odporúčame hotel Oasis a letovisko Albena .  Zaujímavosťou je, že v Albene nájdete aj akadémiu pre šachistov prvú v Bulharsku založenú A. Karpovom.     

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »