Ramada Resort By Wyndham Side

Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side Ramada Resort By Wyndham Side
Destinácia: Turecko, Manavgat (Side), Side
Kód zájazdu: 1312245
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Ramada Resort By Wyndham Side

TV práčovňa, čistiareň chladnička,minibar lekárska služba salón krásy konferenčná miestnosť wellness, spa bazén vnútorný parkovisko tobogan, šmýkačka plážový servis fitness centrum trezor internet, WiFi bazén
Vzdialenosť od centra: 16 km
Vzdialenosť od letiska: 60 km
Vzdialenosť od pláže: 600 m
Úvod:
Tento pestrofarebný komplex, ktorý pozostáva z 3 obytných blokov leží neďaleko mesta Side a 60 km od letiska Antalya. Od pláže je vzdialený príjemnou prechádzkou, avšak pre návštevníkov je zabezpečený zvoz zdarma. Ležadlá a slnečníky sú na pláži zdarma.

Vybavenie:
Vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia, 2 a la carte reštaurácie, niekoľko barov, minimarket, v areáli vonkajší aj vnútorný bazén, tobogany, spa centrum, salón krásy, nákupná zóna, služby lekára, zmenáreň, nočný klub, konferenčná miestnosť, fitnes centrum, WiFi pripojenie v areáli hotela i na pláži zdarma, internetová kaviareň (za poplatok), parkovisko, čistiareň. Ležadlá a slnečniky pri bazéne a na pláži ZADARMO.

Ubytovanie:
Moderne zariadené štandardné izby, telefón, SAT – LCD TV, minibarom, trezorom, súpravou na prípravu kávy a čaju, WiFi, kúpeľňou s WC a fénom.

Stravovanie:
ALL INCLUSIVE

Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
Výborný hotel, ktorý sa nachádza medzi hlavnými turistickými atrakciami regiónu a historickými miestami, iba 30 minút od centra mesta Side. Odporúčame rodinám s deťmi ale aj všetkým, ktorí si potrpia na kvalitné služby.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 24,71 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,99 TRY
Americký dolar  EUR 1,09 USD

Zobraziť všetky »