Zámok Buchlovice, plavba Baťovým kanálom a kúpele Luhačovice

Destinácia: Česká republika, Zlínsky kraj
Kód zájazdu: 1304224
Cena od: 159 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

06.07.2024 2 dni First Minute 159 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Poďte sa plaviť známym Baťovým kanálom a navštíviť romantické zámky a záhrady. Zavítate aj do jednych z najkrajších a najlepších kúpeľov v Čechách do Luhačovíc. Okrem toho navštívite aj čarokrásny zámok Buchlovice, ktorý bol postavený z lásky a ojedinelú atrakciu Kovozoo.
Program :
1.deň :
odchod zo Slovenska v ranných hodinách. Prvou zastávkou bude čarokrásny zámok Buchlovice, ktorý bol postavený z lásky.
Dal ho vystaviť Jan Dětřich Petřvaldský z lásky pre svoju manželku, ktorá sa však bohužiaľ dokončenia zámku nedočkala a po svadbe nečakane skonala. Prehliadnete si nielen luxusne zariadené interiéry, ale prejdete sa po okúzľujúcej barokovej záhrade a po rozsiahlom anglickom parku.
V popoludňajších hodinách spoznáte kraj v okolí rieky Morava atraktívnou plavbou po Baťovom kanále, ktorá bude jednoznačne príjemným zážitkom. Oddýchnete si a budete sa kochať prírodou počas rekreačnej plavby.
Deň môžete zakončiť príjemným posedením pri víne v niektorom z moravských sklepov alebo vinární. Vo večerných hodinách odchod na hotel. Ubytovanie. Nocľah.

2.deň :
po raňajkách zamierite do Vizovíc, ktoré sú rodiskom obľúbeného českého herca Boleka Polívku, ktorého si neodmysliteľne spájate s filmami Balada pro banditu, Šašek a královna a Dědictví aneb kurvahošigutentag.
Prehliadnete si zámok Vizovice s bohato zdobenými interiérmi, kde nájdete kvalitný nábytok, množstvo porcelánu a orientálne predmety.
Nezabudnite vo Vizoviciach ochutnať pálenku Jelínek, ktorá pochádza priamo odtiaľto a má vyše 400-ročnú tradíciu. Vplyvom vhodných klimatických podmienok sa vo vizovickom regióne mimoriadne darí ovocným stromom predovšetkým slivkám. Po návšteve Vizovíc si pozriete nevšednú atrakciu, ojedinelú ZOO v celej Európe -  Kovozoo.
Nájdete tu 250 zvierat vytvorených z kovového šrotu v životnej veľkosti. Svojou prepracovanosťou a dokonalosťou sú takmer autentické so živými. Môžete uvidieť žirafy, slony, ťavy, gorilu, nosorožcov, korytnačky,...
Na záver zamierite do Luhačovíc, ktoré sú štvrté najväčšie a najkrajšie kúpele v Českej republike. Nachádzajú sa v malebnom údolí nedotknutej prírody. Jedinečné liečivé pramene radia Luhačovice k najlepším kúpeľom v Európe.

Pozrite si toto krásne kúpeľné mestečko, jeho nenapodobiteľnú architektúru a pekné prostredie. Kúpele vďačia za svoju popularitu 12-tim minerálnym prameňom, z ktorých najznámejší je "Vincentka". Prechádzka mestečkom po kolonáde je relaxom pre každého človeka.
Individuálny program. V prípade záujmu možnosť kúpania v niektorých z kúpeľoch ( na 2 hodiny), ktoré sú prístupné verejnosti. Odchod z Luhačovíc na Slovensko približne o 17:00 hod.. 
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
1 x ubytovanie v hoteli 3* 
1 x raňajky
služby overeného sprievodcu CK
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka  7 € / osoba ( môžete si vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...)
nástupné miesta a príplatky:
Nitra 9 € (garantovaný zvoz)
Sereď 9 € (garantovaný zvoz)
Trnava 9 € (garantovaný zvoz)
Bratislava 0 € (garantovaný zvoz)
Všetky nástupné miesta budú realizované
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň

príplatok za jednolôžkovú izbu 40 € / osoba / noc
plavba po Baťovom kanále - 180 Kč / dospelá osoba, 90 Kč / deti od 3-15 rokov
zámok Buchlovice - 170 Kč / dospelá osoba, 120 Kč / mládež od 6-18 rokov, 120 Kč / seniori nad 65 rokov, deti do 6 rokov zadarmo
zámok Vizovice - 120 Kč  / dospelá osoba, 80 Kč / deti od 6-15 rokov, 80 Kč / seniori nad 65 rokov, deti do 6 rokov zadarmo
KOVOZOO - 50 Kč / osoba ( cena je pre všetky vekové kategórie rovnaká ), deti do 3 rokov - zadarmo
vstup do wellness hotel Alexandria 4* -  500 Kč / 120 min / osoba ( v prípade záujmu)


Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »